Te aflii pe o variantă de test a site-ului nostru. Click aici ca să te întorci la varianta reală!

Livrare și retur

Articolele cumpărate de pe site-ul matchacha.ro vor fi livrate numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani care au o adresă în România.


Cine va livra coletul meu?

Coletele noastre sunt livrate de către Sameday.


Care este costul unei livrări?

Costul livrării este estimat automat la checkout în funcție de adresa de livrare și este afișat înainte de plasarea comenzii. Dacă acest cost nu poate fi estimat, te vom contacta să fim siguri că ești de acord cu costul livrării înainte să îți trimitem coletul.


Cât durează livrarea?

Comenzile se livrează de regulă în termen de 2 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.


Colete care nu pot fi livrate

În cazul în care curierul nu îți poate livra coletul, el va încerca din nou ulterior. Dacă și a doua încercare eșuează, coletul va fi depozitat pentru o perioadă scurtă în depozitul local al curierului și apoi va fi returnat automat nouă dacă nu este colectat.Metode de plată

Acceptăm plata online cu cardul și în numerar la livrare.


Numerar la livrare

În momentul în care sosește comanda, vei plăti curierului suma aferentă ei. Îți recomandăm să ai suma exactă la tine pentru ca tranzacția să decurgă cât mai ușor.


Plata cu cardul

Plata se face online, în siguranță, prin partenerul nostru Stripe. Acceptăm toate cardurile Visa și Mastercard. Pentru mai multe informații privind cumpărăturile cu cardul, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.Retur

Cum pot efectua un retur?

Ai dreptul de a anula comanda în interval de 15 zile de la livrarea ei, fără invocarea vreunui motiv. Dacă dorești să returnezi ceva, te rugăm să ne contactezi folosind una din metodele descrise pe pagina "Contact" și noi te vom ghida prin tot procesul. Odată ce primim produsele de la tine, îți vom restitui banii prin transfer bancar într-un cont specificat de către tine în termen de 14 zile și fără întârzieri nejustificate.


Nu putem accepta la retur cutiile de matcha care au fost deschise.